Pokrol saka negara Arab. Arab pokrol Online.


Kenya Legal Sumber: ARBITRASI PERSETUJUAN


Arbitrasi proses kang pihak katelu neutral utawa aneh jumlah panel saka neutral wong nerjemahake kaputusan ing manfaat saka cilikTanggal iki penting amarga sadurunge iki prenatan kita wis Arbitrasi Tumindak sing iki adhedhasar ing macem-macem legal prinsip kanggo kayata ing repealed utawa sadurungé Tumindak, pengadilan wis akeh peran ing Arbitrasi saka padha nindakake ing saiki Tumindak.

Katelu kanggo Arbitrasi ing sadurungé penegakan wis recourse kanggo High Pengadilan luwih saka padha nindakake ing saiki Tumindak.

Kanggo kayata, ing lawas Arbitrasi Tumindak katelu bisa tantangan penghargaan saka panengah ing latar sing panengah wis misbehaved ing course saka arbitrasi. Misbehavior ing bagean saka panengah disaranake sing ana lemah kang award bisa dadi tantangan kang ora cilik miturut hukum saiki. Saiki Arbitrasi Tumindak adhedhasar Model Komisi Pbb ing Perdagangan internasional Hukum (UNCITAL) kang disarujuki ing taun karo tampilan kanggo nyemangati arbitrasi lan pangolahan sing bakal duwe pangenalan global. Perserikatan bangsa-Bangsa teka munggah karo model saka prenatan sing wis diadopsi dening akeh negara. Iki tegese katelu sing ngetik menyang arbitrasi persetujuan sing menyang ombone gedhe ing liberty kanggo nemtokake proses adjudication saka musuhan sing bakal pindhah kanggo arbitrasi.

Otonomi contone ing panentu sing panengah bakal, ajang saka arbitrasi, intine hukum sing bakal aplikasi kanggo sing persetujuan utawa arbitrasi.

Menyang ombone gedhe, Arbitrasi undhang-Undhang sing nyedhiyani gawan posisi ing banget akeh babagan supaya yen pihak ing arbitrasi persetujuan wis ora kasedhiya ing nomer saka arbitrators, banjur prenatan bakal pitutur marang kowe sing standar posisi panganggep yen pihak dimaksudaké kanggo siji panengah.

Miturut telung Bagean saka Arbitrasi Tumindak Arbitrasi Persetujuan tegese persetujuan dening pihak kanggo ngirim kanggo arbitrasi kabeh utawa musuhan tartamtu kang wis wungu, utawa kang uga njedhul antarane wong-wong mau ing bab legal ditetepake apa sesambetan perjanjen utawa ora.

Bédané digawe, utawa liberty diwenehi kanggo pihak kanggo milih sing mung jinis-jinis tartamtu saka musuhan bakal pindhah kanggo arbitrasi lan ora kabeh musuhan sing njedhul bakal pindhah kanggo arbitrasi. Conto ngendi sampeyan duwe tenancy persetujuan antarane tenant lan juragan kang menehi sing ana bakal review saka rent sawise saben rong taun term ing tenancy lan tenancy persetujuan bisa nerusake kanggo ngomong sing ing wektu review wates kang nyewa bakal tambah bakal dening persetujuan saka pihak loro. Iku bisa nerusake kanggo negara yen ana regejegan minangka kanggo apa wates kudu, banjur prakara kudu diarani kanggo arbitrasi. Èfèktif apa sing pihak loro wis rampung iku kanggo milih jinis tartamtu musuhan sing bakal njedhul ing agreement lan arep sing padha mung loro sing bakal pindhah menyang arbitrasi yen padha jumeneng.

Pihak sing ing liberty kanggo milih tartamtu musuhan lan setuju sing wong-wong kudu pindhah kanggo arbitrasi nalika wong bisa tetep kanggo netepake dening pengadilan.

Liyane penting bédané digawe dening kukumipun definisi iku sing katelu bisa antisipasi musuhan lan katelu uga bisa milih kanggo pindhah menyang arbitrasi sawise musuhan wis arisen aku. persetujuan kanggo ngadili bisa digawe ing bab ana musuhan antarane katelu utawa ing bab musuhan sing uga dumadi ing mangsa lan ing saben kasus iki sing persetujuan kanggo deleng ana salah siji utawa musuhan mangsa kanggo arbitrasi wis arbitrasi persetujuan. Cara tradisional persetujuan kanggo deleng musuhan mangsa kanggo arbitrasi iki diarani minangka Arbitrasi Persetujuan salawasé persetujuan digawe sawise musuhan wis wungu ana tradisional diarani minangka pengajuan utawa pengajuan persetujuan. Bagean loro - kajaba minangka digunakake kasedhiya ing kasus tartamtu pranata-pranata ing Undhang bakal aplikasi kanggo loro-lorone domestik lan internasional arbitrasi. Formal syarat ing Arbitrasi Tumindak sing disetel metu ing Bagean papat saka Arbitrasi Tumindak lan pisanan bab penegakan menehi kanggo sing arbitrasi persetujuan uga ing wangun saka Supaya kanggo conto ing kontrak antarane pemerintah lan bangunan dalan contractor, kontrak bakal nyetel metu apa dianggo lan instruksi saka engineer lan salah siji saka ing klausa sing persetujuan uga mung dadi angger-angger sing says wae utawa kabeh musuhan njedhul saka kontrak iki bakal diarani kanggo Arbitrasi. lan ijol-ijolan saka statements saka pratelan lan Pertahanan kang anane persetujuan kanggo ngadili miturut omongane uwong dening salah siji partai lan ora rek dening pihak liya. referensi ing kontrak kanggo document ngemot arbitrasi angger-angger bakal akehe arbitrasi persetujuan yen ngrekam nulis lan referensi kanggo nggawe sing arbitrasi angger-angger bagéan saka kontrak. Iki wis ngomong penggabungan saka arbitrasi persetujuan dening referensi. Dadi, yen sampeyan duwe angger-angger sing ndadekke protraction saka proses banjur Responden bakal bandha ing iku wiwit iku ora kasengsem ing gadhah prakara mantun. Kanggo kayata, yen kontrak stipulates yen ing cilik saka regejegan ing intine hukum kanggo aplikasi bakal Kenyan hukum, banjur apa liyane arbitrasi hukum bakal aplikasi. Iku penting yen siji supaya konflik ing dhasar prakara sing arbitrasi angger-angger sing arep dadi cetha ing prakara iki minangka bisa. Bagean sewelas saka Arbitrasi undhang-Undhang sing nyedhiyani pihak sing free kanggo nemtokake nomer Arbitrators lan bagean netepi netepake dening pihak ing nomer saka arbitrators, nomer bakal dadi siji. A akèh wektu bisa ngginakaken lan boroske antarane pihak ing pitakonan iki sawise regejegan wis wungu. Posisi gawan iku yen pihak ora setuju ing cara milih banjur padha bisa aplikasi menyang pengadilan kanggo milih Bagean rolas saka Arbitrasi Tumindak. Dadi, yen prosedur kanggo janjian wis kasedhiya kanggo ing arbitrasi angger-angger siji bisa supaya wektu tundha lan biaya. Katelu bakal milih institusi yen lagi ora agreeable ing panengah, padha bisa pendekatan liyane institusi aku. e. Ing tartamtu kang bisa langsung penasehat ukum, ahli lan malah pihak kanggo njaluk grip karo ngenali apa masalah tenan lan cara paling apik kanggo saiki wong-wong mau. Ing cara iki loro masalah piyambak lan biaya sing bakal dianggo ing nyepakaké kanggo wong-wong mau, bisa nemen suda. Katelu bisa mutusake carane arbitrasi biaya sing bisa dienggo bareng, apa wong bodho ing regejegan bears biaya utawa loro katelu kanggo nyedhiyani biaya. Bagean rolas saka Arbitrasi undhang-Undhang sing nyedhiyani pihak sing free kanggo setuju ing prosedur saka janjian lan netepi kuwi persetujuan ngendi pihak wis kasedhiya kanggo telung arbitrators ing panganggep sing saben partai bakal milih salah siji panengah saben lan siji katelu bakal diangkat dening wong loro.

Ana sing umum misconception sing ing kahanan ngendi sampeyan duwe telu lan saben partai nunjuk salah siji sing arbitrators sing agen saka masing-masing pihak, padha ora, arbitrators kudu tansah tetep ora bot-sih.

Ing arbitrations ngendi panentu digawe kanggo salah siji panengah banjur pihak kudu setuju ing wong kanggo dadi netepi kang dados aplikasi iku banjur bakal digawe kanggo High Pengadilan. Ora ana wong bakal precluded kanthi alesan sing wong negara saka tumindak minangka panengah, kajaba digunakake sarujuk dening pihak. Ing Chartered Institut Arbitrators wis diterbitake aturan lan mbukak kanggo pihak kanggo arbitrasi persetujuan kanggo nyedhiyani ing persetujuan sing kanggo kayata Aturan Arbitrasi saka Chartered Institut Arbitrators bakal aplikasi. Kanggo kayata, aturan iki bakal nyedhiyani kanggo carane pihak kanggo arbitrasi persetujuan bisa pendekatan institut kanggo milih panengah ngendi pihak sing biso kanggo setuju. Kanggo ombone gedhe aturan arbitrasi sing dipengaruhi dening aturan saka pleadings ing sipil proses e.

ing Chartered Institut Arbitrators Aturan nyedhiyani sing ngakoni kudu nggawe Kenya Hukum Resource Center wis diterbitake minangka sumber informasi mung.

Ora ono siji-sijine saka materi ing situs iki wis tinulis utawa impliedly temenan kanggo nyedhiyani saran legal kanggo sampeyan.

Wiwit materi ing situs iki kasedhiya minangka informasi mung, lan hukum terus-terusan owah-owahan saka wektu kanggo wektu, penulis saka situs iki ora tinulis utawa impliedly njamin sing sembarang materi kasedhiya ing situs iki akurat. Yen sampeyan ana ing perlu solusi kanggo masalah legal, penulis pisan, aku nasehatake sing sampeyan kudu hubungi pengacara pengacara agung kanggo saran legal.