Pokrol saka negara Arab. Arab pokrol Online.


Mbek Tax kanggo bangsa negara manca tuku property ing AS New York Casas


Kepemilikan liwat LLC ora ngilangke income tax

Tuku apartemen utawa properti ing New York City lan macem lan asring kuat pengalamanIku penting kanggo saubengé dhewe karo pinter profesional, ora mung kanggo golek lan nglindhungi hak properti, nanging uga kanggo nyiyapake ing hak legal struktur kanggo nyilikake mbek tax. Minangka diterangno ing kaca iki, cara paling apik kanggo wong njaba negoro kanggo tuku property liwat LLC.

Iku penting kanggo ngerti sing IRS (Internal Revenue Service) mbutuhake manca kanggo mbayar US pajak income ing sembarang income ing saka Amerika Serikat.

Income Rental tundhuk warata telung puluh tax withholding (kajaba suda dening ditrapake income tax prajanjian). Nanging, depreciation lan expenses operasi investasi utawa pied-à-Terre bakal kerep kasil ing tameng tax kanggo akèh taun. S, kang dheweke kudu mbayar ibukutha hasil pajak (FIRTPA nahan tax). IRS bakal nglirwakake sepuluh saka reged rega tuku saka properti. Nalika KITA Bali Tax wis diajukake reporting ibukutha hasil tax, yen ana apa mbalekaken amarga, dhuwit bakal dibalekake kanggo bakul. Ibukutha hasil tax kanggo residents US lan perusahaan, déné ibukutha hasil tax kanggo langsung manca kepemilikan telung puluh. Kepemilikan liwat LLC ngilangake sepuluh-withholding prosedur (FIRPTA) lan nyuda tax ibukutha hasil. Transfer pajak sing umume mbayar dening bakul saka properti. Salah siji kewajiban kanggo iki ing anyar pembangunan, ngendi bakul wis dijaluk kanggo mbayar pajak transfer ing rega dodolan. Ana Kutha Transfer Tax lan Transfer State Tax. Ing New York City, transfer pajak kanggo situs ing dolar, salah siji saka rega tuku. Kanggo situs witjaksono kanggo utawa liwat dolar, transfer pajak. New York State Transfer Pajak. papat saka rega tuku, preduli saka ing nilai saka properti.

Nalika manca sadean properti ing U

Ing New York, ana tax tambahan disebut omah Gedhong Tax, kang siji liwat ing nilai saka situs saka siji yuta dolar utawa luwih. Omah Gedhong Tax wis mbayar dening panuku ing cilik saka pati saka pemilik, lan tax warisane perlu mbayar ing diduweni. Sembarang nyoto utawa pribadi dumunung ing u. lan rego liwat dolar, mbutuhake pakaryan babagan penyimpanan file saka New York Estate Tax Bali nalika manca pemilik mati. Saiki, New York Tax Real wis tingkat saka nembelas. Kepemilikan liwat LLC cancels risiko gadhah kanggo mbayar US tax warisane lan defers pusaka tax kanggo negara panggonan - perusahaan utawa LLC ora bisa mati. Apa sampeyan milih kanggo hadiah properti ing sawetara titik ing wektu kanggo sederek utawa kanca-kanca, banjur iki bakal pemicu hadiah tax. Hadiah Tax wis dileksanakake ing tingkat saka patang puluh. Ing syarat-syarat gifting, individu sing ora u. warga utawa domiciled ing US bisa nggawe taunan khusus peparingé dolar, per taun kanggo sapa lan saiki bisa pass dolar, per taun kanggo pasangan sing ora u. warga liwat free hadiah tax. Amérika èntitas legal diduweni dening bangsa manca sing ora dianggep manca kanggo US. Akibaté, iku ono gunane kanggo manca para panuku kanggo nyiyapake u. adhedhasar LLC kanggo tuku property.

Ora mung ora iki duwe keuntungan tax, nanging perusahaan kepemilikan uga tameng panuku saka sembarang pribadi tuntutan hukum ing u.

Ing kasus iki, ing investor manca aset sing tau ing resiko. Salajengipun, LLC menehi manca panuku karo tambahan privasi minangka kang ora duwe kanggo publicly ndhaftar kepemilikan saka LLC. wis tax prajanjèn karo akeh negara.

Iki negari ngidini manca kanggo ndhaftaraké akeh kurang utawa exempted saka u.

pajak ing item tartamtu. Neng IRS situs web kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan apa tax negari ana ing antarane u.