Pokrol saka negara Arab. Arab pokrol Online.


Pusaka Distribusi miturut Hukum Islam utawa Hukum British. Islam


Bapakku liwati adoh patang taun kepungkur

Mugi sampeyan bisa bantuan kula karo aktif pusaka jeksa agung bisa ngetokake ing kulawarga kitaKang kiwa konco bojo (kita ibu), anak lanang loro lan wadon telu. Bapakku ora ninggalake Islam. Ibu lan adhine ragil sing ngalahake kabeh urusan kulawarga wis milih kanggo duwe estate mbagekke miturut hukum British. Kita nampa huruf saka ibune kang solicitors nyatakake yen dheweke bakal nampa mayoritas saka estate. Iki kaputusan sandi ibu lan adhine wis digawe mung nuduhake sandi pungkasan rama akun lan ora kalebu sembarang sebutno saka properti sing bapakku diduweni luar negeri utawa ing UK, plus rental dhuwit saka properti sing wis nambah liwat taun. Padha wis dijupuk lengkap kontrol iki aset liwat solicitors, lan sing depriving kula, sandi sadulur lan sandi liyane sadulur loro saka sing nuduhake kebak pusaka.

Kang estate kalebu akun bank, sifat lan awis

Apa Islam hak apa kita duwe? Aku ora arep ibune kanggo apa salah minangka dheweke iku cetha sing dipengaruhi dening adhine. Aku uga padha ora arep sandi pungkasan rama kanggo nandhang sangsara ing tho. Kabeh aku arep supaya saben uwong duwe hak miturut Shari'ah, lan kanggo kabeh iki dadi urusan karo ing Islam proses.

Sampeyan bisa please menehi kula Islam Shari'ah ngatur gegayutan jeksa agung bisa ngetokake iki, lan hak-hak apa aja kita duwe? Hukum islam saka estate-distribusi beda saka Inggris hukum.

Nalika kuwi, saben Muslim wis tugas-bound kanggo nyiyapake lan ninggalake wong Bakal sing ing sesuai karo Islam pedoman supaya yen estate bisa mbagekke miturut hukum Islam lan uga bisa dikenali dening hukum British. Qur an nyebutake ing rinci gedhe ing tetep-enggo bareng saka wong-wong sing oleh warisan estate saka almarhum. Gagal kanggo disebaraké estate miturut pedoman nyetel ing Qur an dadi gedhe dosa lan paukuman saka Allah Paling Dhuwur."Iki ana watesan nyetel dening Allah lan sapa nggugu Allah lan Marang Utusan, Kang bakal ngakeni wong-wong mau menyang kebon ngisor kang kali-kali mili, isih ing kono ing salawas-lawase. Lan sapa mituhu Allah lan Utusan ing nyebarke pusaka lan nglewati watesan nyetel dening Wong, Kang bakal ngakeni wong-wong mau menyang geni, isih ing kono ing salawas-lawase. Lan kanggo wong-wong mau ana ngremehake paukuman."(Surah al-Nysa', V: -) Nalika kuwi, iku arang banget penting kanggo wong Muslim kanggo ninggalake wong Bakal sing ing sesuai karo Islam pedoman, utamané ing negara ngendi ora ninggalake kuwi Bakal asil ing estate kang disebarake ing non-Islam proses. Yen wong mati tanpa ninggalake Islam Bakal, minangka rama iya ing kasus iki, banjur iku perlu dadi marang kabeh heir kang inheritors (waratah) saka almarhum kanggo mesthekake yen estate mbagekke miturut Islam pedoman digunakake, iku bakal jumlah kanggo dosa kuburan ing ngarsane Allah moho Kuwoso. Ana sing abot bebaya saka paukuman kasebut ing sakti teks Islam kanggo ora nyebarke estate miturut hukum Islam. Soyinka Anas bin Malik (muga-muga Allah bakal pleased karo wong) relates sing Utusan Allah (Allah mberkahi wong menehi wong katentreman) ngandika:"Sapa deprives lan heir dheweke pusaka-bareng minangka diatasi dening Qur'anic pedoman, Allah bakal deprive wong dheweke saka Swarga ing dina judgement."(Sunna Bin Maja, ora ana:) Wigati sing siji ora bakal guilty saka bejat ing hukum saka tanah nalika nyebarke estate miturut Islam pedoman, wiwit hukum ora meksa sapa kanggo duwe estate mbagekke ing sembarang tartamtu proses. Pewarise sing free kanggo disebaraké ing sembarang tartamtu proses, anggere iku sarujuk bebarengan, lan minangka kuwi, hukum British ngidini Muslim bebarengan setuju ing distribusi adhedhasar Islam pedoman. Nanging, yen siji utawa sawetara anggota kulawarga ora pengin duwe estate mbagekke ing sesuai karo Islam pedoman, kayata ibu lan adhine ing kasus iki, banjur, sayangé wong ora bisa nindakake apa-apa yen ora Islam Bakal ana kiwa dening almarhum (aku. e. bapakmu) Ing paling sampeyan bisa nindakake iku ngagengaken wong kanggo disebaraké estate miturut Islam pedoman lan ngelingake wong-wong mau saka dire lan displeasure Allah ing urip sabanjure (achira). Padha kudu ngilingake sing padha bakal tanggung jawab kanggo Allah, lan saben lan saben penny sing padha nampa ing keluwihan saka entitlement bakal kudu mbayar maneh ing urip sabanjure. Kanggo esthi Muslim, iki minangka prakara arang banget serius kang ora kudu dijupuk entheng. Pancen, yen siji ora tepat esthi Muslim, banjur dheweke bakal pindhah ahead lan duwe estate mbagekke ing non-Islam proses. Kabeh kasugihan kiwa konco dening almarhum rama (muga-muga Allah wis sih ing wong) ing wektu kang pati, kang kalebu kabeh kang diduweni, kayata awis, emas, salaka, sifat, kabeh chattels, kabeh isi empu saben amba lan cilik item sing duweke wong ing wektu pati bakal nyacah lan kasebut minangka"real (Klaten)". Saka iki, sawise njupuk metu kakubur expenses, yen ana sembarang utang duwe utang kanggo fellow manungsa, padha kudu mbayar mati. Wiwit bapakmu ora nggawe wae bequest (Waiya), jumlah isih bakal mbagekke diantara macem-macem pewarise. Panjenengan ibu (bojo almarhum) bakal anduweni kanggo siji kawolu saka total lan isih pitung bagean bakal mbagekke antarane lanang lan wadon saka almarhum karo anak nampa tikel saka putri kang enggo bareng ing sesuai karo Qur'anic ayat:"Minangka regards anak kang (pusaka): kanggo lanang bagean sing saka loro badhak wadon."(Surah al-Nysa, V:) Yen kabeh pewarise pengin kanggo disebaraké estate ing proses beda-beda, banjur, Islamically, padha ana ing liberty kanggo nglakoni. Nanging, iki kudu bebarengan sarujuk, lan tanpa pasukan utawa meksa applied ing sembarang siji individu.