Pokrol saka negara Arab. Arab pokrol Online.


Recovery saka Alimony ing Ukraina saka Wong sing Manggen ing Luar negeri


Laku internasional kekawin kanggo ukrainia wong sing ora langka Dina iki, kekawin internasional wis dadi umum lan ora langka acara Ing paling kasus, marriage kanggo wong manca nimbulaké pindhah ing luar negeriIku bisa kelakon sing cohabitation wis mungkasi, lan ukrainia wanita bali ngarep kanggo Ukraina, kerep padha bakal teka maneh karo bocah-bocah. Uga, ana kasus nalika ukrainia wong pindhah ing luar negeri kanggo karya utawa sinau nalika kulawargané tetep ing Ukraina, lan banjur wong-wong dening kabecikan saka kahanan tartamtu break dhewe hubungan karo kulawargané lan anak. Iki negara iku ndadekake ukrainia wanita kanggo ngupaya cara kanggo recovery saka alimony saka anak s leluhur sing manggon ing luar negeri.

Begjanipun kanggo ukrainia wanita lan malah luwih kanggo anak, sing golek piyambak ing banget insecure posisi, legal kapasitas kanggo nglindhungi hak-hak sing wis ngartekno tambah kanggo sangang taun pungkasan.

Ing tanggal oktober, Ukraina ngratifikasi Konvènsi ing Recovery Luar negeri Pangopènan (New York) yahoo kang kanggo menakake cara kanggo recovery saka maintenances ing kasus nalika ngakoni lan payer pangopènan manggon ing negara sing beda-beda. Iki Konvènsi iki mlebu dening liwat pitung puluh negara, paling kang dikembangaké ekonomi negara. Nganti taun, tumapake ing pancasan saka ukraina panguwasa nasional ing recovery saka alimony ing luar negeri iki rumit. Saiki, prosedur kanggo pangenalan lan pelaksanaane saka pancasan saka ukraina pengadilan ing wilayah saka negara panandha tangan saka Konvènsi wis diatur, ing anané saka ukraina pengadilan pancasan kanggo alimony ngakoni iku cukup cukup kanggo ngirim dokumen kanggo Departemen Kehakiman saka Ukraina. Iki nasional awak sah negara awak kang bisa pangalihan dokumen cocok panguwasa saka manca negara kanggo alamat jeksa agung bisa ngetokake saka alimony kanggo warga sing manggon ing sawijining wilayah. Miturut Konvènsi, lan alimony claimant bisa diwenehi kaputusan bab recovery saka alimony ing basis saka dokumen langsung ing ngarep negara payer pangopènan.

Supaya kanggo ngleksanakake panentu saka Konvènsi uga penjelasan rinci lan tata cara kanggo recovery saka alimony saka wong sing manggen ing luar negeri, Departemen Kehakiman wis disetujoni Peraturan ing implementasine saka Konvènsi ing Recovery Luar negeri Pangopènan ing Ukraina (Urutan saka desember).

Iki manual, antarane liyane iku, tabet menawa alimony claimant bisa aplikasi kanggo daerah departemen Ministry of Kaadilan ing panggonan panggonan kanggo njupuk rembugan free lan informasi lengkap babagan paket saka dokumen kanggo recovery saka alimony saka payer pangopènan ing negara panandha tangan saka Konvènsi. Sabanjure penting internasional prajanjian punika Konvènsi ing Pangenalan lan Pelaksanaane saka Pancasan Hubungane Pangopènan Kewajiban (den Haag), ngratifikasi ing agustus. Konvènsi uga ngijini nrima lan mbeta metu ora mung pengadilan pancasan nanging uga pancasan liyane panguwasa wewenang kanggo diadopsi ing Ukraina alimony ing wilayah liyane negara panandha tangan saka Konvènsi. Ing, Ukraina ngratifikasi Convention on International Recovery saka Anak Support lan Wangun Liya saka Kulawarga Pangopènan (den Haag), nomer saka negara agencies padha luwih saka pitung puluh negara ing donya, kalebu AMERIKA serikat lan negara-negara EU. Sasaran saka Konvènsi iki kanggo ngganti kabeh ana pengakuane ngarahke ing recovery saka pangopènan njupuk menyang akun pengalaman positif saka aplikasi sing, iku nyedhiyani paling majeng lan efektif standar sadurungé Pengakuane lan nggawe universal mekanisme kanggo pangenalan lan pelaksanaane saka pengadilan, kalebu negara-negara karo warna legal sistem. Nanging, ing proses implementasine praktis saka Konvènsi ing Ukraina ora lengkap, sing kok sawetara prestasi positif saka Konvènsi ora bisa kanthi digunakake dening pihak kasengsem. Key pratelan kanggo recovery saka alimony menyang pengadilan wewenang ing tlatah Ukraina lan nggayuh kaputusan ing cilik.

Sawise nampa kaputusan saka pengadilan karo wigati sing kaputusan lumebu menyang pasukan, document bab impossibility eksekusi saka keputusan iki ing Ukraina, alimony ngakoni perlu kanggo aplikasi kanggo daerah departemen Ministry of Justice saka Ukraina miturut kanggo penggugat s panggonan panggonan karo Pranyatan ing pangenalan lan eksekusi saka kaputusan pengadilan ing Ukraina kanggo alimony ing tlatah negara liyane (digawe ing wangun wae) lan aplikasi kanggo pangenalan lan pelaksanaane saka alimony adhedhasar Konvensi ing Recovery Luar negeri Pangopènan (New York) (disiapake ing wangun khusus).

Kabeh operasi sakteruse karo panguwasa wewenang saka negara panggonan saka payer pangopènan bakal ngatasi Departemen Kehakiman saka Ukraina. Cara liyane saka recovery saka alimony saka wong sing manggen ing luar negeri kanggo mréntahaké kanggo ing Departemen Kehakiman saka Ukraina ing sesuai karo Peraturan (Urutan saka desember) nyediakake saka dokumen sing perlu. Iki cara sing digunakake ing anané saka ukraina pengadilan kaputusan utawa ing cilik nalika ing sesuai karo aturan saka wujud negara ing jeksa agung bisa ngetokake saka recovery saka alimony wis digawa metu ing panggonan panggonan saka didakwa iku uga digunakake ing cilik saka perlu kanggo alamat owah-owahan ing ukuran saka wis ditetepake alimony. Luwih arah saka dokumen kanggo negara panggonan saka wong sing payer saka alimony lan informasi pelamar bab kemajuan wis temen maujud dening Mentri Kehakiman saka Ukraina.

Iku cetha saka teks ing ndhuwur sing internasional negari ngratifikasi dening Ukraina ngidini mecahaken pitakonan saka recovery saka alimony preduli saka warga negara lan panggonan panggonan saka tuwane lan anak.

Tata cara kanggo koleksi lan pengajuan saka dokumen sing dibutuhake ngartekno sederhana nanging consulting pengacara ing prakara iki ora bakal superfluous. Utamané yen iku wis sawetara kahanan tartamtu lan mbutuhake individu pendekatan Disclaimer: Nalika saben gaweyan wis digawe kanggo mesthekake akurasi iki publikasi, iku ora dimaksudaké kanggo nyedhiyani saran legal minangka individu kahanan bakal beda-beda lan kudu rembugan karo pakar lan utawa pengacara.