Pokrol saka negara Arab. Arab pokrol Online.


Sudan - Aplikasi kanggo Kewarganegaraan


Nggunakke naturalization panentu Diwenehi kewarganegaraan liwat panentu saka pernikahané A wadon manca sing dhaup warga Sudan layak kanggo njupuk kewarganegaraan anggere dheweke wis nikah miturut Sudanin Hukum, gesang minangka saperangan nikah karo bojone kanggo ing paling rong taun lan ngawon dheweke mantan kewarganegaraan

Nggawe nggunakake saka lair panentu liwat ibu utawa bapak sing Sudanin, malah sanadyan salah siji saka tuwane bisa dadi wong neneka.

Bocah cilik uga diwenehi kewarganegaraan ing cara iki utawa uga klebu marang panyuwunan ing Naturalization Certificate saka wong tuwane. Aplikasi kanggo kewarganegaraan liwat Sudanin embassy utawa consular kantor ing negara ngarep Ing naturalization certificate wis ditanggepi mung sawise sampeyan njupuk sumpah saka allegiance sawise proses aplikasi. Sampeyan bakal mbayar Consular Aplikasi fees lan sing dibutuhake kanggo nggarap test keahlian ing basa arab. Wong bakal dianggep Sudanin Nasional dening lair, yen ing wektu teka menyang pasukan Tumindak iki wong lair sawise wiwitan saka undhang-Undhang iki, bakal dadi Kidul Sudan Nasional dening lair yen dheweke utawa rama, utawa ibune ana Sudanin Nasional dening lair utawa naturalization ing wektu lair saka wong kuwi. A wong sing wis utawa iki pisanan ditemokaké ing Sudan minangka ninggal bayi sing ora dingerteni Tuwane bakal, nganti nalisir wis mbuktekaken, bisa dianggep dadi Sudanin Nasional dening lair. Sudanin kewarganegaraan bisa angsal marang kasenengan saka kahanan ing ngisor iki: Wong iku legal diwasa, wis mapan ing Sudan kanggo sepuluh taun, mangerténi basa arab, wis apik moralitas, wis ora setya kadurjanan, kepinginan kanggo tetep ing negara, ngawon sadurungé kewarganegaraan, ing becik kesehatan, lan nyatakake kasetyan kanggo negara.

Pasangan bojo, randha lan widowers saka Sudan warga (yen pelamar wis nikah kanggo ing paling limang taun.).

Resmine residents (wong-wong sing wis biasa penduduk ing Sudan Kidul kanggo periode Limang taun)bocah-Bocah lan wong ora duwe kabisan (digawe kanggo biologi utawa sah diadopsi anak saka Sudan warga)Stateless lan migran wong (wong sing tanpo pekso migrated kanggo Kidul Sudan sadurunge st januari, taun lan utawa wis terus-terusan urip ing Sudan) Katurunan saka stateless lan migran wong (wong sing wis ngrambah ing umur wolulas taun lan tuwane kang wis tanpo pekso migrated kanggo Sudan sadurunge st januari, taun lan utawa wis terus-terusan urip ing Sudan). Nanging, wong bisa dadi tanpo pekso renounced Sudan kewarganegaraan utawa kewarganegaraan bisa revoked yen nduwèni tumindak nalisir hukum negara. Ing periode Limang taun sadurunge wiwitan saka periode dibutuhake, lan pelamar kudu manggon ing negara kanggo total saka Limang taun. Limang taun ora klebu dibutuhake rolas sasi sadurunge pengajuan saka aplikasi Ing wektu saka aplikasi, pelamar kudu duwe kawruh nyukupi lan kudu bisa nganggo salah siji Basa lokal utawa inggris. Lan pelamar kudu duwe nyumbang kanggo pembangunan nasional, kamajuan utawa kesejahteraan negara Kewarganegaraan iki adhedhasar marang Hukum Sudanin Negara, tanggal, Hukum, tanggal, lan Hukum, tanggal. Sudanin kewarganegaraan syarat sing mbatesi ing Hukum Sudanin Negara lan Interim Nasional Konstitusi Republik Sudan. Saiki, Sudan Kidul lan Sudan Lor sing kapisah negara karo macem-macem pranatan bab kewarganegaraan. Senadyan pamisah, North Sudan isih njogo lawas ana nganti diganti dening mentas berlaku gedhe-gedhe ing mangsa.