Pokrol saka negara Arab. Arab pokrol Online.


Ujian Medical ing uni Emirat Arab: klinik-Klinik, Review, Rega Biaya


Kanthi sarujuk kanggo MEDIGO Tartamtu Data Pribadhi Privasi sing setuju kanggo koleksi, processing lan nggunakake tartamtu data pribadi sampeyan kudu diajukake ing clinic priksaan wangun lan ing luwih pesen kanggo klinik-klinik, kalebu lampiran, minangka adoh minangka iki perlu kanggo rendering dijaluk layananSaliyane kanggo data sing wis diajukake sak pendhaftaran, kabeh data input dening sampeyan ing babak saka komunikasi karo Panyedhiya utawa liyane kedhaftar ing platform, wis disimpen. Wigati dimangerteni menawa kita bisa nyedhiyani sing dijaluk layanan mung yen sampeyan wis sarujuk kanggo koleksi, processing lan nggunakake tartamtu data pribadhi.