Pokrol saka negara Arab. Arab pokrol Online.


Landmark pelaksanaane kaputusan ing Kingdom of Saudi Arabia - Pemahaman - DLA Piper Global Tenan Hukum


Ing Pelaksanaane Pengadilan ing Riyadh wis bubar dikonfirmasi sing US dolar

limang yuta ICC penghargaan render ing London, bakal dipun tindakaken ing Kratoning marang Saudi-domiciled menehi utang.

Proses pelaksanaane, ditangani dening kita Pengadilan, Arbitrasi Penyelidikan tim, njupuk mung telung sasi sadurunge Pelaksanaane Pengadilan. Kaputusan kanggo dilakokaké iki manca utama penghargaan, ing kajaba iku kanggo relatif kacepetan karo kang kaputusan iki ngrambah, iku salah siji saka paling pinunjul pembangunan ing arbitrasi ing Timur Tengah kanggo akèh taun.

Pangenalan lan pelaksanaane saka manca arbitration anugrah wis dawa wis fraught karo kangelan ing Saudi Arabia.

Akibaté, contracting karo Saudi katelu sing ora dingerteni aset njaba Kraton wis tansah melu ditambahaké lapisan saka resiko. Nanging, Inggris bubar revamped arbitrasi lan pelaksanaane hukum kanggo liyane rapet nggambarake standar internasional - owahan kang dijaluk pangarep-arep sing Saudi bisa dadi luwih arbitrasi-loropaken ukum minangka iku seeks kanggo diversify sawijining ekonomi lan ngagengaken liyane investasi manca. Kasus iki iku conto pisanan saka apa kita ngarep-arep bakal akeh luwih pro-arbitrasi pancasan ingkang asalipun saking Kraton. Ing pungkasan, UAE tambahan saka yunani perusahaan telekomunikasi (Ngakoni) dijupuk lan ICC arbitration penghargaan cacahe c. Ing ringkesan, Ngakoni (kanggo kang KAD Piper tumindhak) diganti ing sawijining claims marang Saudi komunikasi data panyedhiya layanan lan iki uga sukses ing mbelo counterclaims cacahe c. US dolar yuta Ngakoni banjur sought pangenalan lan pelaksanaane saka penghargaan ing Saudi pengadilan. Sak course saka tindakan pelaksanaane, Saudi Arabia liwati loro kapisah hukum, loro kang commentators dianggep minangka gadhah potensial kanggo ndandani arbitrasi regime ing Saudi Arabia, yaiku: Siji efek saka anyar Pelaksanaane Hukum kanggo mbutuhake pihak goleki pangenalan lan pelaksanaane saka manca arbitration anugrah kanggo miwiti tindakan langsung sadurunge Pelaksanaane Pengadilan, tinimbang liwat Papan Grievances. Iki owah-owahan legislative banget mupangati kanggo menehi kredit, minangka ana mréntahaké saka kaputusan saka pelaksanaane hakim. Minangka asil saka owah-owahan iki, Ngakoni ditransfer sawijining tindakan saka Papan saka Grievances kanggo Pelaksanaane Pengadilan. Telung sasi mengko, pelaksanaane hakim saiki wis prangko penghargaan (mangkono nyantosakaké sing penghargaan dikenali lan bakal dipun tindakaken ing Saudi Arabia, lan uga èfèktif nindakake penghargaan menyang eksekusi Saudi pengadilan pangadilan). Minangka nyatakake ndhuwur, ora ana kamungkinan saka mréntahaké marang kaputusan iki. Ing nyantosakaké enforceability saka penghargaan, pelaksanaane hakim wis kanggo gawe marem piyambak (dening referensi kanggo Artikel sewelas saka Pelaksanaane Hukum) sing. Ing negara kang penghargaan iki render bakal males ing enforcing anugrah render ing Saudi Arabia (ing cilik saka Inggris, iki prasaja kanggo netepake dening referensi kanggo ing UK kang target kanggo New York Konvènsi). Saudi pengadilan ora duwe hak ukum kanggo krungu ndasari regejegan (kang padha ora minangka asil saka arbitrasi angger-angger ing kontrak). Penghargaan iki render ngisor iki tindakan kang netepi amarga process Penghargaan iki ing wangun final miturut hukum saka jog saka arbitration. Penghargaan iki ora inconsistent karo paukuman utawa supaya ditanggepi ing hubungan kanggo subyek sing padha dening hukum panguwasa wewenang ukum ing Kratoning, and. Penghargaan ora ngemot apa-apa kang mbantah Saudi umum privasi (lan ing tartamtu Saudi hukum). Ing hubungan kanggo iki pungkasan requirement, penghargaan ora kalebu sembarang penghargaan saka kapentingan, kang bisa digunakake wis masalah. Pelaksanaane tindakan ing Kingdom of Saudi Arabia mbutuhake pangerten jero saka lokal hukum. Iku cetha saka kita keterlibatan ing kasus iki sing iku saiki penting kanggo maksud pihak melu ing tindakan marang Saudi èntitas kanggo mesthekake padha diwenehi saran sing tepat saka awal bab pre-requisites kanggo pelaksanaane ing Saudi hukum. Ana syarat tartamtu lan praktis langkah-langkah sing kudu di tangani sak suwene proses kang iku penting kanggo pihak kanggo ngerti. Duwe dijupuk lan eksekusi supaya, lengkap bobot saka Arab Saudi pelaksanaane regime saiki bisa digawa menyang metokake ing penghargaan utang. Ing kakuwasan saka Pelaksanaane Pengadilan ing Artikel patang puluh-enem lan patang puluh pitu saka Pelaksanaane Hukum sing wujud: yen penghargaan utang gagal kanggo mbayar jumlah duwe utang utawa gagal kanggo nyampekano informasi property cekap kanggo gawe marem penghargaan ing limang dina saka kabar saka eksekusi supaya, iku wis dianggep dadi procrastinating lan pelaksanaane hakim bisa.

Ban penghargaan utang saka lelungan (ing cilik saka perusahaan, sawijining general manager utawa direksi).

Nundha penghargaan utang kemampuan kanggo jeksa agung bisa ngetokake kakuwasan agung salah siji langsung utawa ora langsung ing hubungan kanggo sawijining assets. Supaya pambocoran saka aset sing wis ana saka utang lan sembarang mangsa bathi ing jumlah cekap kanggo gawe marem penghargaan, ngrebut kuwi aset lan njupuk kabeh tumindak dileksanakake dening hukum kanggo nglakokaké penghargaan marang them. Supaya pambocoran saka lisensi lan cathetan-cathetan saka komersial lan aktivitas profesional saka penghargaan utang, and.

Menawa pengiriman notifikasi agensi kredit lan padha organisasi sing menehi utang wis gagal kanggo gawe marem penghargaan, kang bakal kasil ing wong-wong mau kang ditambahake kanggo kredit blacklist.

Nalika manca arbitration anugrah wis dikenali lan tindakaken ing Saudi Arabia lumaku sacara sporadis ing sasi, proses wis umume wis tortuous siji, lan Saudi wis dawa wis dianggep minangka salah siji saka paling masalah New York Konvènsi negara panandha tangan. Karo iki pisanan praktis conto saka pangenalan lan pelaksanaane saka manca penghargaan wiwit promulgation saka Kraton kang anyar arbitrasi lan pelaksanaane hukum, ana pratandha cetha yen kahanan wis ganti kanggo luwih apik ing Kratoning.