Pokrol saka negara Arab. Arab pokrol Online.


Supaya Pemerintah rusia Federation 'Bab Disetujoni saka Aturan saka Bali saka Mobil Lisènsi Driver sawise Mundhut saka Dhasar saka Mandap. '


voided miturut Urutan saka Pemerintah rusia Federation of

Miturut Item telung bab: rong puluh-wolung Federal hukum 'Bab Safety lalu Lintas' Pamaréntah rusia Federation nemtokaken: Sarujuk terlampir Aturan saka bali saka mobil lisènsi driver sawise mundhut saka dhasar saka pembatalan saka hak kanggo ngontrol saka kendaraanAturan iki netepake prosedur kanggo bali saka mobil lisènsi driver sawise mundhut saka dhasar saka pembatalan saka hak kanggo ngontrol saka kendaraan.

Ing mundur mobil lisènsi driver ngasilake kanggo wong subjected kanggo paukuman administratif ing wangun saka nyabut hak kanggo ngontrol kendaraan (luwih - wong sangsoro saka hak manajemen), sawise term saka nyabut iki tengen, kasil dijupuk panggonan ing divisi saka Negara Pengawasan kanggo Safety lalu Lintas Dalan saka Kamentrian saka Urusane Internal saka Federasi rusia (luwih - divisi saka Negara lalu lintas inspectorate) ing panggonan eksekusi saka pengadilan supaya ing cilik saka administratif pelanggaran mriksa kawruh saka peraturan lalu lintas dening iku (luwih - priksa), ing cilik saka presentation saka passport utawa identitas liyane document, ing ngarsane ing Negara sistem informasi bab negara lan kotamadya pembayaran informasi ing pembayaran sesuai karo diadegaké prosedur saka hukuman administratif kanggo administratif nyinggung dileksanakake ing iku ing lapangan lalu lintas utawa pengajuan saka dokumen kasebut dening wong, kuwi hukuman administratif, testimonial saka pembayaran, lan kanggo wong sing digawe administratif nyinggung diwenehake dening bagean salah siji saka Artikel, bagean salah siji saka Artikel ing. puluh pitu saka Federasi rusia Kode Administratif Nyinggung, uga sawise maringaken ujian medical dening wong-wong mau ing kasedhiyan medical contraindications kanggo kendaraan kontrol (luwih - wajib ujian medical).

Iku wis dileksanakake dening maringaken ujian teori ing panentu khusus tengen kanggo ngontrol kendaraan miturut Aturan saka nyekeli ujian ing sisih tengen saka kontrol kendaraan lan masalah saka mobil driver lisensi disetujoni dening supaya Pemerintah rusia Federation oktober, No. 'Bab diakoni kanggo ngontrol kendaraan' ing pitakonan hubungane peraturan lalu lintas lan ngemot ing ujian sim.

Sampeyan uga bisa mbukak bagean Kerep takon pitakonan

Iku wis dileksanakake sawise ing paling setengah saka istilah saka nyabut hak kanggo ngontrol saka kendaraan, kanggo diangkat wong sangsoro saka hak manajemen. Wong kang durung ngalami testing bisa ngalami testing bola-bali ora sadurungé saka ing pitung dina saka tanggal nganakake sadurungé mriksa. Bali saka mobil driver lisensi kanggo wong sangsoro saka hak manajemen wis dileksanakake ing divisi saka Negara lalu lintas inspectorate ing panggonan eksekusi saka pengadilan supaya ing cilik saka administratif pelanggaran ing dina saka alamat.

Bali saka mobil driver lisensi kanggo wong sangsoro saka hak manajemen bisa dileksanakake ing divisi liyane saka Negara lalu lintas inspectorate ing cilik saka menehi dening wong iki ora luwih saka telung puluh dina sadurunge mandap term saka nyabut hak kanggo ngontrol kendaraan ing divisi saka Negara lalu lintas inspectorate ing panggonan eksekusi saka pengadilan supaya ing cilik saka administratif pelanggaran saka statement karo pratondo saka jeneng saka divisi saka Negara lalu lintas inspectorate kanggo kang punika perlu kanggo ngirim mobil driver lisensi.

Ing aplikasi bisa diajukake ing nulis ing kertas utawa ing wangun elektronik. voided miturut Urutan saka Pemerintah rusia Federation of. Database kalebu luwih dokumen Sampeyan bisa nemokake perlu dokumen nggunakake sistem golèk. Kanggo efektif karya sampeyan bisa nyampur sembarang ing dokumen paramèter: negoro, dokumen jinis, sawetara tanggal, tim utawa tags. Ing bagean iki, kita wis nyoba kanggo njlèntrèhaké kanthi rinci ing fitur lan kabisan saka sistem, uga minangka sing paling efektif techniques kanggo apa karo database.

Bagean iki menehi jawaban kanggo pitakonan nyetel dening kedhaftar.